Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Alegerea ta naturala

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei pur de migdale dulci, Avril, 100 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Brand
Avril
Cod produs
AV10474
Out Of stock
Descriere
Descopera secretul unei ingrijiri naturale cu uleiul pur de migdale dulci de la Avril, certificat organic! Acest elixir natural este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc o piele hranita si protejata, beneficiind de o textura ultra-generoasa ce ofera confort imediat.

Beneficii ulei pur de migdale dulci, Avril

Multifunctional si versatil: uleiul de migdale dulci Avril poate fi aplicat pe corp, fata, par si unghii, oferind o ingrijire completa.

Ingrijire delicata si protectoare: cu o formula bogata in vitamine si minerale, uleiul de migdale dulci este recunoscut pentru proprietatile sale nutritive si protectoare. Este perfect pentru utilizarea zilnica, ajutand la mentinerea unei bariere sanatoase a pielii impotriva factorilor de mediu nocivi.

MOD DE UTILIZARE

Pentru Corp: imbunatateste elasticitatea pielii si lasa o senzatie de catifelare. Seara, inlocuieste lotiunea ta de corp cu ulei de migdale dulci pentru o piele moale dimineata!

Pentru Fata: calmeaza pielea uscata si sensibila, reducand iritatiile. Se aplica o cantitate mica pe ten si se maseaza cu miscari usoare. Se poate folosi si pentru masajul facial.

Pentru unghii: Utilizarea regulata a uleiului de migdale dulci nu doar ca va ajuta la hidratarea si fortificarea cuticulelor si unghiilor, dar poate preveni si rupe
Trimite mesaj
Din Gura in Gura