Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Alegerea ta naturala

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masca bio hranitoare pentru par, cu unt de shea, 200ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70 lei Lei
Brand
Avril
Cod produs
AV20460
Out Of stock
Descriere
Redescopera frumusetea naturala a parului tau cu Masca Bio Hranitoare Avril! Creata pentru a raspunde nevoilor parului uscat si deteriorat, aceasta masca foloseste puterea extraordinara a untului de shea pentru a hrani in profunzime si a repara fibra capilara.

BENEFICII MASCA BIO HRANITOARE, CU UNT DE SHEA, AVRIL

Nutritie intensa: Untul de shea, bogat in acizi grasi si vitamine, ofera o hidratare profunda, lasand parul moale si stralucitor.

Reparare si protectie: Ingredientele naturale ajuta la refacerea structurii parului afectat de tratamente chimice sau factori de mediu, protejandu-l impotriva deteriorarilor viitoare.

Usor de utilizat: Cu o consistenta cremoasa, se aplica usor si nu ingreuneaza parul, fiind ideala pentru utilizare regulata.

MOD DE UTILIZARE

Ca tratament: Aplicati masca pe parul umed, spalat in prealabil. Lasati sa actioneze pana la 30 de minute, apoi clatiti bine cu apa curata.

Ca masca de noapte pentru un tratament mai profund: Aplicati pe parul uscat, concentrandu-va pe lungimi, apoi infasurati parul intr-un prosop cald pentru a dormi peste noapte. Clatiti bine cu apa curata dimineata urmatoare.

Ca aplicare rapida: Folositi ca un balsam dupa sampon. Clatiti cu apa curata.

INGREDIENTE

AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, JOJOBA ESTERS, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, BENTONITE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, HYDROLYZED QUINOA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura