Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Alegerea ta naturala

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sapun natural pentru fata, corp si par bebelusi, Avril

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
Avril
Cod produs
AV10473
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unei solutii blande si eficiente pentru ingrijirea bebelusului tau, sapunul natural pentru fata, corp si par de la Avril, este alegerea perfecta!

Beneficii sapun natural pentru fata, corp si par bebelusi, Avril

Fabricat prin saponificare la rece: acest sapun este fabricat prin metoda traditionala de saponificare la rece, un proces care pastreaza toate virtutile ingredientelor. Aceasta metoda asigura ca sapunul este plin de glicerina naturala si alte elemente hidratante, oferind o curatare delicata, ideala pentru pielea sensibila a bebelusilor.

Pentru fata, corp si par: sapunul Avril este un produs 3-in-1, fiind perfect pentru intreaga rutina de ingrijire a bebelusului tau. Poate fi utilizat pe fata pentru o curatare blanda, pe corp pentru o hidratare delitata si pe par pentru a-l lasa moale si usor de pieptanat.

Cu apa florala de galbenele bio: infuzat cu apa florala de galbenele bio, cunoscuta pentru proprietatile sale calmante si regenerante, acest sapun este ideal pentru a proteja si a calma pielea delicata a copiilor.

Fara uleiuri esentiale: constientizand sensibilitatea pielii bebelusilor, sapunul Avril este formulat fara uleiuri esentiale, pentru a evita orice risc de iritare, facandu-l sigur pentru utilizare zilnica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura