Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Alegerea ta naturala

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Fard de pleoape mat, certificat bio, Flamingo, Avril

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Brand
Avril
Cod produs
AV03465
Out Of stock
Descriere
Adauga o nota de culoare vibranta si sofisticata machiajului tau cu fardul de pleoape mat Flamingo de la Avril! Perfect pentru a aduce un plus de stralucire si expresivitate privirii tale, acest fard certificat bio nu doar ca iti va pune in valoare ochii, dar va avea grija si de sanatatea pielii tale.

Finisaj: mat

Efect: mat

Acoperire: medie spre mare

BENEFICII FARD DE PLEOAPE MAT, CERTIFICAT BIO, FLAMINGO AVRIL

Culoare Vibranta: tonul Flamingo, un roz delicat si plin de viata, este perfect pentru orice moment al zilei, de la look-uri de zi naturale pana la transformari spectaculoase pentru seara. Formula sa mata asigura o aplicare uniforma si o tinuta de durata, fara a se strange in pliurile pleoapei..

Certificare BIO: fardul de pleoape Avril este fabricat cu ingrediente provenite din agricultura organica, care respecta atat pielea cat si mediul inconjurator. Nu contine parabeni, fenoxietanol sau uleiuri minerale, fiind imbogatit cu ingrediente hranitoare precum uleiul de ricin si untul de shea, cunoscute pentru proprietatile lor antioxidante si hidratante.

Usor de aplicat: textura sa fina si catifelata permite o aplicare usoara si precisa, oferindu-ti posibilitatea de a construi intensitatea culorii dupa preferinte. Poate fi folosit atat uscat pentru un efect subtil, cat si umed pentru un impact vizual mai puternic.

Potrivit pentru Toate Tipurile de Piele: testat dermatologic si oftalmologic, fardul de pleoape mat Flamingo este potrivit chiar si pentru cei cu ochi sensibili sau purtatori de lentile de contact.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura