Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Alegerea ta naturala

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Crema neutra bio, cu ulei de migdale dulci, Avril, 200ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

54 lei Lei
Brand
Avril
Cod produs
AV20225
Out Of stock
Descriere
Crema neutra cu migdale dulci Avril este un adevarat aliat pentru pielea ta. Hipoalergenica si certificata bio, aceasta crema ofera confort si hidratare, fara sa contina parfum adaugat. Iata de ce ar trebui sa o incerci:

BENEFICII CREMA NEUTRA BIO CU ULEI DE MIGDALE DULCI, AVRIL

Bogata in ingrediente naturale: aceasta crema contine unt de shea (karit), ulei de migdale dulci si aloe vera, toate certificate organic/bio. Aceste ingrediente hranesc si protejeaza pielea, lasand-o catifelata si hidratata.

Fara parfum: daca ai o piele sensibila sau pur si simplu preferi produsele fara parfum, aceasta crema este alegerea perfecta. Nu vei fi deranjat/a de mirosuri puternice.

Potrivita pentru fata si corp: poti folosi crema atat pe fata, cat si pe corp. Ea patrunde rapid in piele, oferindu-i hidratarea necesara.

Conservant natural: crema neutra Avril contine un ferment din radacina de ridiche, care actioneaza ca un conservant natural.

Certificata bio: produsul este certificat de Ecocert Greenlife conform standardelor COSMOS.

MOD DE UTILIZARE

Inainte de a incepe aplicarea, asigurati-va ca va spalati bine mainile cu sapun. Este un obicei bun de avut inainte de a aplica orice produs de ingrijire!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura