Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Alegerea ta naturala

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Deodorant natural crema cu uleiuri esentiale, 75g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Brand
Avril
Cod produs
AV08382
Out Of stock
Descriere
Un deodorant cu textura lejera ce mentine curata zona subratului si ingrijeste pielea datorita unturilor vegetale din compozitie.

Beneficii

Parfum delicat natural ce aduce prospetime si o stare de bine.Uleiurile esentiale de menta si eucalipt din culturi certificate bio au rol antibacterian.Nu irita pielea, ci dimpotriva, o protejeaza si o hidrateaza.Produs vegan (nu contine ingrediente de origine animala).Este un produs certificat Ecocert Cosmos Organic.Recipient din aluminiu (fara plastic).

MOD DE UTILIZARE

Se aplica pe pielea curata o cantitate mica de balsam cu ajutorul degetelor sau cu o spatula (nu este inclusa).A nu se aplica pe pielea iritata sau ranita.Nu se recomanda femeilor insarcinate, deoarece contine uleiuri esentiale.In functie de temperatura ambientala, deodorantul are tendinta de a se topi sau de a se intari. Pastrati produsul la o temperatura cuprinsa intre 15-25 C, ferit de lumina si umiditate.

INGREDIENTEINCI: COCOS NUCIFERA OIL*, SODIUM BICARBONATE, ZEA MAYS STARCH*, BRASSICA GLYCERIDES, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL*, MENTHA PIPERITA OIL*, TOCOPHEROL, OLUS (VEGETABLE) OIL, LIMONENE.

* ingrediente provenite din agricultura ecologica 100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala66% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica controlata

Certificare Ecocert Greenlife dupa standardul COSMOS ORGANIC.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura