Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Alegerea ta naturala

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sapun lichid natural lavanda si rozmarin, AlmaWin, 500ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Brand
AlmaWin
Cod produs
AW50079
Out Of stock
Descriere
Descopera ingrijirea delicata a sapunului lichid AlmaWin, fabricat cu maiestrie din ulei vegetal premium pentru o curatare complet naturala. Stiai ca varfurile degetelor noastre sunt echipate cu receptori tactili care transmit informatii creierului? Exista aproximativ 150 pe fiecare centimetru patrat. Avem nevoie de mainile noastre pentru multe situatii din viata noastra de zi cu zi. Acest lucru face ca ingrijirea usoara si blanda sa fie cu atat mai importanta.

BENEFICII SAPUN LICHID NATURAL LAVANDA SI ROZMARIN, ALMAWIN

Ideal pentru toate tipurile de piele, sapunul AlmaWin a fost conceput cu dragoste si atentie - da, chiar si pentru pielea delicata a bebelusului si pentru cei cu piele sensibila, predispusi la afectiuni cutanate.

Infuzat cu glicerina naturala, nu este doar sapun: gandeste-te la el ca la un scut pentru mainile tale impotriva factorilor de mediu duri.

Fuziune calmanta si aromata dintre lavanda si rozmarin. Mirosul terapeutic al lavandei ajuta la reducerea stresului si a anxietatii, in timp ce rozmarinul ajuta la imbunatatirea vigilentei mentale si a concentrarii. Impreuna, acestea fac din rutina ta de spalare a mainilor mai mult decat igiena: este o terapie spa rapida si racoritoare.

Experimenteaza senzatia de piele supla si catifelata dupa fiecare spalare datorita formulei delicate si hidratante care transforma ingrijirea pielii intr-o placere linistitoare.

Dozatorul de sapun elegant si practic este aici pentru a se integra fara efort in orice spatiu! Fie ca este vorba de baie, bucatarie sau toaleta, avem chiuveta acoperita. In plus, dozatorul este si igienic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura