Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Alegerea ta naturala

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ruj bio Fleur de Cerisier, Avril, 3g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Brand
Avril
Cod produs
AV03435
Out Of stock
Descriere
Va prezentam rujul bio Avril Rose Cerisier o alegere superioara de cosmetice organice care imbina frumusetea cu componentele benefice.

Beneficii ruj bio Fleur de Cerisier, Avril

Ingrediente organice de inalta calitate: Rujul bio Avril Rose Poupee este dezvoltat folosind ulei de ricin si unt de Shea, ambele fiind 100% certificate organic. Ele ofera efecte profund hranitoare.

Beneficiile Untului de Shea: Untul de shea actioneaza ca un balsam natural pentru buzele tale, oferind o hidratare intensa si protectie naturala impotriva conditiilor meteorologice si a poluantilor urbani. Proprietatile sale antiinflamatorii ajuta la calmarea oricarei iritatii si promoveaza buzele cu un aspect sanatos.

Beneficiile untului de shea: Untul de shea actioneaza ca un balsam natural pentru buzele tale, oferind o hidratare intensa si protectie naturala impotriva conditiilor meteorologice si a poluantilor urbani. Proprietatile sale antiinflamatorii ajuta la calmarea oricarei iritatii si promoveaza buzele cu un aspect sanatos.

Culoare Vibranta si Consistenta: Nuanta Rose Poupee confera buzelor tale o finisare fermecatoare, emanand eleganta si stil. Formula de inalta calitate asigura o textura cremoasa pentru o aplicare usoara si un efect de lunga durata, fara a usca sau a se coji.

Certificat Ecocert dupa standardele Cosmos Organic: Subliniind angajamentul Avril fata de natura, acest ruj a fost testat si verificat ca fiind realizat in intregime din surse organice. Acest lucru garanteaza ca nu contine parabeni, ftalati si alte substante chimice nocive intalnite adesea in rujurile conventionale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura