Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Alegerea ta naturala

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pudra naturala anticalcar fara parfum, 2.4 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

105 lei Lei
Brand
Klar
Cod produs
KL24009
Out Of stock
Descriere
Pudra naturala anticalcar, fara parfum, Klar

Certificat bio EcoGarantie | Fara parfum|Green Brand Awards|Produs vegan|Aprobat de Asociatia Germana de Astm si Alergii|Testat dermatologic cu succes

Aplicatie: apa dura de la gradul III in sus (14 - 21 dH).
Temperatura apei: orice temperatura
Pudra anticalcar face parte din Sistemul Modular Klar

Apa dulce = o spalare mai eficienta. Opusul apei dulci, apa dura, este apa cu un nivel ridicat de calciu, magneziu si alte minerale dizolvate. Apa dura reduce din eficienta de spalare a detergentului si lasa depuneri pe suprafetele cu care intra in contact (fibrele materialelor, tevile masinii de spalat rufe).

Bine de stiut: Cum iti dai seama de gradul de duritate al apei?

Apa este dura daca: apar pete albe/maro pe chiuvete, cazi de baie, vase de toaleta si la baza robinetilor; ceainicul are depuneri de calcar; capetele de la dus sunt infundate, sapunul si detergentii nu fac spuma, apar pete pe vesela si pe usile de la dus.

KLAR face diferenta! In fiecare zi consumam cantitati mari de apa pentru spalarea rufelor, a vaselor, curatenia zilnica sau perioadica a casei, ingrijirea corporala, gatit etc. Ne place ca apa sa fie limpede si, de preferat, potabila. Locuitorii din tarile bogate in resurse de apa trebuie sa se arate recunoscatori pentru acest lucru, deoarece apa este o resursa pretioasa, fara de care nu am putea trai. Asadar, mizeaza pe folosirea produselor biodegradabile, prietenoase cu mediul. KLAR foloseste numai tenside biodegradabile care se descompun rapid si in totalitate in apa. In produsele KLAR nu se gasesc aditivi sau agenti de umplere inutili. KLAR ofera produse concentrate, economice, foarte eficiente si performante. Astfel, nu folosesti decat foarte putin detergent si in acelasi timp ajuti la protejarea mediului inconjurator.

Avantajele sunt destul de clare! Pur si simplu KLAR!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura