Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Alegerea ta naturala

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Creion de ochi certificat bio Bleu Egyptien

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24 lei Lei
Brand
Avril
Cod produs
AV01138
Out Of stock
Descriere
Creion de ochi certificat bio, Bleu Egyptien, AvrilAdu putina fantezie machiajului tau cu ajutorul creionului de ochi certificat bio, Bleu Egyptien, Avril!

Usor de aplicat, imbogatit cu ulei de ricin care protejeaza pielea, acest creion iti intensifica privirea cu delicatete.

BENEFICII

- Nuanta inedita de albastru deschis.
- Culoare rezistenta, precizie si usurinta in aplicare.
- Ceara de albine, uleiul de ricin certificat organic si untul de shea organic hidrateaza si protejeaza pielea sensibila din jurul ochilor.
- Ideal pentru ochii sensibili, avand 100% ingrediente de origine naturala.
- Certificat organic Qualite France, organism independent de certificare si control, pentru o garantie in plus a calitatii produsului.

INGREDIENTE: Ultramarines, squalane (d'origine vegetale), huile de graine de ricin*, huile de ricin hydrogenee, silice, cire d'abeille*, cire de carnauba*, oleic/Linoleic/Linolenic polyglycerides, glycerides d'huile de noyau de palme hydrogenees, dioxide de titane, esters d'huile d'olive hydrogenee, glycerides d'huile de palme hydrogenees, extrait de beurre de karite*, tocopherol, bisabolol, huile de tournesol, alumine (Oxyde d'aluminium).100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala24% din ingrediente sunt certificate organic, provin din Agricultura Biologica

MOD DE UTILIZARE

Aplica creionul de ochi bio Bleu Egyptien inainte de aplicarea fardului de pleoape. Creionul are o textura cremoasa care adera bine pe piele. Fardul de pleoape va ajuta la fixarea liniei lasate de creion. Traseaza o linie de-a lungul pleoapei superioare (si inferioare, daca preferi) incepand cu coltul interior al acesteia. Linia poate fi blurata usor cu ajutorului aplicatorului profesional pentru fard de pleoape. La final, aplica cu generozitate un strat de mascara.

Evita sa combini acest creion cu un ruj intens pentru a nu incarca aspectul.

*ingrediente provenite din agricultura ecologica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura