Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Alegerea ta naturala

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rimel bio High Definition, negru, Avril, 7.5ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Brand
Avril
Cod produs
AV10471
Out Of stock
Descriere
Pregateste-te sa te indragostesti de genele tale! Rimelul Avril High Definition, certificat organic, are tot ce iti doresti si chiar mai mult. Aceasta mica bijuterie este usor de aplicat, adaugand definitie si profunzime genelor tale, in timp ce capteaza atentia imediat. Cu nuanta sa fermecatoare de negru intens, formula iti intensifica privirea dintr-o singura aplicare de pensula!

Beneficii rimel High Definition, Avril

Privire intensa si captivanta: rimelul este special conceput pentru a scoate in evidenta frumusetea ta intr-un mod natural, cu ajutorul unor ingrediente precum untul de cacao, apa florala de albastrele, ulei de ricin, extract din frunze de merisoare.

Volum si penitudine: Rimelul adauga volum genelor, conferindu-le un aspect mai plin si bogat. Astfel, obtii un efect dramatic si expresiv, fara a renunta la aspectul natural al genelor.

Curbare: High Definition nu se rezuma doar la adaugarea de volum; el ridica si curbeaza genele pentru a crea un efect de ochi deschisi si mai atragator. Iti deschide privirea si confera un aspect fresh si luminos.

Rezistenta: Rimelul bio High Definition este formulat pentru a rezista pe parcursul intregii zile fara a se sterge sau a forma cocoloase. Poti conta pe el pentru un aspect impecabil de dimineata pana seara.

Aplicare usoara: ia-ti ramas bun de la genele incarcate! Rimelul de inalta definitie Avril aluneca fara efort pe genele tale, oferind un finisaj impecabil de fiecare data. Textura sa faciliteaza aplicarea, permitandu-ti sa obtii rezultate uimitoare chiar si fara abilitati profesionale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura