Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Alegerea ta naturala

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Balsam bio pentru rufe lavanda 750ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Brand
AlmaWin
Cod produs
AW75035
Out Of stock
Descriere
Un balsam de rufe este ca un tratament pentru haine: le face sa devina mai pufoase, iar catifelarea lor aduce o stare de bine celui care le poarta.

Acest balsam este potrivit pentru: fibre naturale, fibre sintetice, amestecuri de fibre. A nu se folosi cu textile sportive (waterproof, windproof etc.) Se poate folosi la spalarea manuala.

Nr. utilizari: 30

Dupa utilizare, hainele devin fine la atingere, fibrele textile sunt protejate, la fel si culorile. Parfumul delicat de lavanda duce cu gandul la campurile provensale aromate.

Balsamul nu contine parfum artificial, coloranti de sinteza, conservanti controversati, organsime modificate genetic, alergeni puternici (methylisothiasolinone su methylchloroisothiasolinone), ingrediente derivate din petrol.

Formula balsamului de rufe are la baza ingrediente eco-friendly, blande cu pielea si cu mediul inconjurator.

Produs este certificat de Institutul independent Ecocert sub eticheta Ecocert Natural Detergent - indeplineste cerinte stricte in ceea ce priveste compozitia si respecta strandarde inalte pentru sustenabilitate si protectie a mediului.

Produs certificat vegan de catre The Vegan Society UK ceea ce atesta faptul ca nu se utilizeaza ingrediente de origine animala sau derivate.

Premiat Green Brands Award ca produs sustenabil.

Testat dermatologic cu succes.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura