Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Alegerea ta naturala

Membru Bizoo de 11 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Creion contur pentru buze bio Vieux Rose

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24 lei Lei
Brand
Avril
Cod produs
AV00113
Out Of stock
Descriere
Pentru un rezultat perfect atunci cand foloseti ruj de buze, aplica inainte creionul contur de buze certificat bio Viex Rose, Avril. Bogat in ulei de ricin bio, acesta defineste buzele, protejandu-le de deshidratare.

Beneficii creion contur buze Vieux Rose

Nuanta roz delicata, naturala, draguta
Impiedica alunecarea rujului.
100% natural, nu contine parabeni.
Subliniaza si defineste zona buzelor.
Nu esti nici prea dur, nici prea moale, pentru o trasare precisa a buzelor.
Imbogatit cu vitamina E si unt de shea.
Textura catifelata.
Certificat bio Ecocert.
Netestat pe animale.

INGREDIENTE

Contine principii active benefice pentru piele: unt de shea bio, ulei de ricin bio, ceara de albine, ceara de carnauba, ceara candelilla, bisabolol, vitamina E.

Untul de shea bio este bogat in vitamine, minerale si acizi grasi. Untul de shea restabileste elasticitatea naturala a pielii, stimuleaza regenerarea celulara, hidrateaza pielea si ofera protectie eficienta impotriva radicalilor liberi. Untul de shea este recomandat si in cazul buzelor crapate, oferind acestora vitaminele de care au nevoie pentru a redeveni frumoase si catifelate. Unicitatea untului de shea (karite) este data de de concentratia ridicata de acizi grasi (stearic si oleic) si de continutul bogat in vitamine (A, E, F). Acidul stearic si oleic contribuie la mentinerea unui nivel optim de hidratare a pielii, oferind acesteia elasticitate, iar vitaminele contribuie la mentinerea sanatatii pielii.

Uleiul de ricin bio este delicat cu pielea, o protejeaza si o mentine sanatoasa. intinereste si improspateaza pielea facand-o sa straluceasca in mod natural. Uleiul de ricin este unul dintre cele mai bune remedii naturale cand vine vorba de un par sanatos.

Ceara de albine catifeleaza pielea, hidrateaza si protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi, confera pielii elasticitate si fermitate.

Ceara de carnauba este o ceara naturala obtinuta din frunzele palmierului Copernica Cerifera.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura